Udskiftning af tag​

​Det kan ofte være nødvendigt med en renovering eller et nyt tag. Et tag er nemlig udsat for vind og vejr, hvilket har en nedslidende effekt. Hos Næsbjerg Tømrer står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du skal have lagt et nyt tag. Vi tilbyder ligeledes renovering, isolering eller efterisolering, hvis det skulle have interesse.

Spar penge på varmeregningen

Oplever du, at dit hjem er præget af træk fra oven, og at varmeregningen ofte er tung og dyr? Det kan være på grund af et dårligt isoleret tag, som trænger til en udskiftning. Vi står klar til at lave tagarbejde hjemme hos dig. Med et nyt, topisoleret tag kan du spare penge på varmeregningen.

Vi udfører alle opgaver med udgangspunkt i dine ønsker og behov, og vi tager derfor altid hensyn til din stil samt bygningens æstetiske look, når vi etablerer et nyt tag. 

Vi har altid helheden i fokus, hvilket betyder, at håndværket bliver udført præcist og nøjagtigt, så vi kan levere et tilfredsstillende og pænt resultat.

Lad professionelle give dig et nyt tag

Er du interesseret i at få lagt et nyt tag? Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 75 26 70 07, på e-mail naesbjergtomrer@bbsyd.dk eller via nedenstående kontakt formular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Næsbjerg Tømrer 

V/ Jesper Sand

Hovedgaden 30, Næsbjerg
6800 Varde

Tlf.: 75 26 70 07

Mobil 23 23 35 17

E-mail: naesbjergtomrer@bbsyd.dk

​CVR: 33806663

Byggeriets Ankenævn

​Vedr. eventuelle klager bedes der rettes henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk

Indhent tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Jesper Sand i Varde, DK på Houzz