Udskiftning af vinduer udført af professionelle

Mangler du en dygtig tømrer til at udføre en udskiftning af vinduer i dit hjem? Næsbjerg Tømrer er den helt rette virksomhed til at varetage denne opgave for dig. Hos os tilbyder vi både udskiftning af vinduer, men også udskiftning af døre, hvis dette skulle være i kundens interesse. Vi udfører både opgaver for private, men også erhverv og institutioner - herunder renoverer vi også.
​​

Spar penge på varmeregningen med en vinduesudskiftning

Har du ældre vinduer i dit hjem og kan mærke, at vinduerne ikke er isoleret optimalt? Mange ældre vinduer er dårligt isoleret, hvilket kan skabe træk i hjemmet. 

Med en vinduesudskiftning kan du optimere isoleringen i dit hjem, hvilket vil skabe store besparelser på varmeregningen. Derudover er nye vinduer ligeledes miljøvenlige i forhold til de ældre modeller.

Vi tilbyder altid råd og vejledning

Hos Næsbjerg Tømrer er du altid i fokus. Det betyder, at vi igennem vores arbejde altid prøver at efterleve dine behov og ønsker.

Hvis du har brug for råd eller vejledning, står vores professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig. Vi kommer gerne ud til dig, hvorefter vi sammen kan vurdere, hvilken løsning der vil være den bedste for dig.

Vi har stor erfaring og ekspertise, når det kommer til udskiftning af vinduer og har igennem en lang årrække udført mange opgaver. Det gør os aldeles kvalificerede, når det gælder levering af et tilfredsstillende resultat. Som en ekstraservice tilbyder vi efterjustering af vinduer og døre senest 1 år efter isætning, helt gratis.

Ønsker du udskiftning af vinduer? Så kontakt os

Er du interesseret i, at vores dygtige medarbejdere skal hjælpe dig med en vinduesudskiftning? Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud. Det kan du enten via nedenstående kontakt formular eller på telefon 75 26 70 07 eller på e-mail naesbjergtomrer@bbsyd.dk 

Ønsker du et tilbud på nogle af vores andre ydelser såsom totalentreprise, et nyt tag eller noget helt tredje, står vi også klar til at hjælpe dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Næsbjerg Tømrer 

V/ Jesper Sand

Hovedgaden 30, Næsbjerg
6800 Varde

Tlf.: 75 26 70 07

Mobil 23 23 35 17

E-mail: naesbjergtomrer@bbsyd.dk

​CVR: 33806663

Byggeriets Ankenævn

​Vedr. eventuelle klager bedes der rettes henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk

Indhent tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Jesper Sand i Varde, DK på Houzz