Totalentreprise koordineret af professionelle

Overvejer du totalentreprise? Når du skal have udført håndværk i dit hjem eller erhverv, kan det være en stor fordel at have én tovholder, som tager sig af alle de praktiske detaljer, og som sørger for at koordinere arbejdet mellem de forskellige faggrupper, som er tilknyttet projektet. Hos Næsbjerg Tømrer tilbyder vi totalentreprise, hvor vi leverer et komplet resultat alt efter dine ønsker og behov.

En komplet og holdbar løsning

Står du med idéen om alt fra nybyg af et hus, til renovering eller udvidelse af en virksomhed? Hos Næsbjerg Tømrer har vi stor erfaring med totalentreprise i både store og små størrelsesordner, og vi står altid klar til at udføre et arbejde, som lever op til kundernes fulde tilfredsstillelse.

Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere udfører vi totalentrepriser og specialiserer os i alt fra professionel rådgivning, tegninger og byggetilladelser til et nøglefærdigt hus. Her samarbejder vi med andre dygtige håndværkere - herunder elektrikere, murere, malere, smed og håndværker, som vi ved tillægger kvalitet og kundeservice ligeså stor vægt, som vi selv gør. 

Det betyder, at du blot behøver at fortælle os om dine ønsker til det færdige resultat, hvorefter vi udfører totalentreprise og varetager koordinering, samt alt andet der har med opgaven at gøre.

Få et godt tilbud på en totalentreprise

Vil du gøre din næste byggeopgave nem for dig selv – og dermed lade os varetage totalentreprise omkring projektet? Vi står klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud på en totalentreprise eller for råd og vejledning. Det kan du enten via nedenstående kontakt formular eller på telefon 75 26 70 07 eller på e-mail naesbjergtomrer@bbsyd.dk

Ønsker du at høre mere om nogle af vores andre ydelser såsom udskiftning af vinduer, tagrenovering eller noget helt tredje, står vi også klar.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Næsbjerg Tømrer 

V/ Jesper Sand

Hovedgaden 30, Næsbjerg
6800 Varde

Tlf.: 75 26 70 07

Mobil 23 23 35 17

E-mail: naesbjergtomrer@bbsyd.dk

​CVR: 33806663

Byggeriets Ankenævn

​Vedr. eventuelle klager bedes der rettes henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk

Indhent tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Jesper Sand i Varde, DK på Houzz